Google bracht eerder deze maand de beveiligingsupdate van februari uit. Nadat eerder de S20-serie de update al kreeg, krijgt nu de gehele Galaxy S21-serie de nieuwe beveiligingsupdate binnen.

Galaxy S21-serie krijgt februari-update
Samsung heeft voor de Samsung Galaxy S21-serie de nieuwste security-patch klaargezet. De Samsung Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra worden bijgewerkt met beveiligingsupdate februari 2021. Gebruikers melden dat de update vanaf nu beschikbaar is voor de toestellen in Nederland.

Samen met de februari-update heeft Samsung nog wat extra verbeteringen klaargezet voor de smartphone. In de changelog van de update wordt gemeld dat de prestaties van de camera zijn verbeterd. Het wordt niet duidelijk welke verbeteringen dit precies zijn, maar mocht je wijzigingen opmerken, laat het ons dan zeker weten!

De update is vanaf nu beschikbaar voor de S21, S21+ en S21 Ultra. Als je deze kunt downloaden voor je toestel, dan krijg je hier een melding van op je smartphone.

Similar Posts