Nieuwe schoenen kopen is altijd leuk. Je hebt weer een nieuw, fris paar schoenen dat je met veel trots kunt dragen en combineren met al jouw outfits. Tegenwoordig zijn er oneindig veel opties om uit te kiezen. Wil je graag een paar laarzen? Of toch wat sportievers? Om je te helpen: de laatste tijd zien we steeds vaker canvas sneakers voorbij komen. Canvas is een soort katoen, maar dan net wat stugger. Het materiaal ademt goed en is weersbestendig. Daarom is het perfect om schoenen van te maken. 

Veganistisch

Een voordeel van de canvas sneakers van Cayucos is dat deze schoenen geheel veganistisch zijn. Je vindt dus geen enkel dierlijk product terug in de schoenen. Doordat canvas gemaakt is van katoen, is een paar schoenen niet duur. Ook niet terwijl ze veganistisch zijn. De schoenen zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Jouw nieuwe paar schoenen is te krijgen voor een klein prijsje. Dat maakt het dus mogelijk dat je verschillende kleuren paren kunt kopen. Zo kun je afwisselen in de kleuren, maar heb je altijd hetzelfde, comfortabele model aan je voeten. 

Vakantie

Schoenen die zijn gemaakt van canvas zijn handig voor op vakantie. Het materiaal kan namelijk tegen een stootje en ook tegen water. Nadat de schoenen nat zijn geworden, kun je ze even laten drogen en dan kun je ze snel weer aan.