Verkoop je producten in grote hoeveelheden? Dan moeten die sowieso op een veilige manier worden vervoerd. Dat doe je ten eerste door de producten goed en veilig te verpakken. Tijdens het vervoeren is het echter ook belangrijk dat de verpakkingen zelf niet gaan verplaatsen in de vrachtwagen of in de bus. Je kunt ze het beste op een pallet stapelen. Vervolgens kun je de producten omwikkelen met stretchfolie. Dit folie zorgt ervoor dat alle producten netjes op hun plek blijven tijdens het vervoeren. Bovendien zorgt dit folie ervoor dat de producten beschermd blijven tegen stof, vuil en vocht.

Vervoer producten op een veilige manier

Stretchfolie is dus vrijwel onmisbaar in elk magazijn. Je kunt producten stapelen en vervolgens inpakken met het folie. De producten kunnen dan op een veilige manier worden vervoerd en zijn ook makkelijker te verplaatsen. Het geeft een goede indruk wanneer de producten stof- en vochtvrij aankomen.

Welk folie is het beste?

Voor het uitkiezen van de juiste folie zijn er wel een aantal dingen belangrijk. Hoe zwaarder en hoe groter de producten zijn, hoe sterker het folie moet zijn om ze mee in te wikkelen. Bij grote en zware producten kun je het beste een brede folie gebruiken. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk wat betreft de kleur van het folie. Wil je dat men direct kan zien welke producten er op de pallet staan? Kies dan voor een transparante folie. Vervoer je producten die wat kostbaarder of meer privé zijn? Dan kun je ook kiezen voor een zwarte folie