Een nieuw restaurant Duiven wat er erg gezellig uitziet, heerlijke gerechten serveert en een fijne sfeer heeft is restaurant Nieuwe Tijd.

Het is een restaurant waar gerechten uit alle windstreken van de wereld samenkomen. Perfect wanneer je met de familie, vrienden of ander gezelschap uiteten wilt en wilt genieten van verschillende gerechten.

Met een breed assortiment aan verschillende dranken, bieren en wijnen hoort ook een groot assortiment aan verschillende gerechten.

Bij restaurant Nieuwe Tijd is dit terug te zien aan de variatie aan gerechten van over de hele wereld.

Zo serveren ze verschillende variaties aan sushi, zoals de Maki, Uramaki en Nigiri. Ook kan je ervoor kiezen om verschillende seafood gerechten te nemen. Oesters, sashimi of diverse pok├ę bowls.

Naast verschillende voorgerechten, zoals carpaccio, kan je kiezen uit verschillende hoofdgerechten. Je kan ervoor kiezen om van de A la carte te eten of kleine warme gerechten te proeven uit kleine steelpannetjes.

Je kan ook je eigen gerecht samenstellen door verschillende ingredi├źnten te combineren en te laten wokken met een saus naar keuze. Als laatste als je wilt kiezen voor verschillende vis en vlees gerechten dan kan je kiezen voor de teppanyaki en grill. Hier kan je bijvoorbeeld eendenborst of zalmfilet krijgen.

Ik heb hier een aantal keren gegeten en ik moet zeggen dat ik elke keer weer onder de indruk ben. De gerechten zijn simpel, maar verrukkelijk. Er staat altijd iets vegetarisch op de kaart, wat ik erg fijn vind.

Ook de bediening is altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een restaurant waar ik graag kom!